Ik werk vanuit een open ontspannen sfeer, waarbij ik het telkens weer een uitdaging vind om mensen te helpen bij hun ontwikkeling. De natuur is daarbij een welkome aanvulling en reikt zoveel aan. De kunst is mensen het hier en nu te laten ervaren en vanuit die rust aan het werk te gaan.

Voor mij is het goed, als ik van klanten terug krijg dat zij verrast worden door nieuwe inzichten en openingen krijgen om mee aan de slag te gaan.


Door mijn werk als afdelingshoofd bij de overheid heb ik vaak mensen zien vastlopen of worstelen met problemen en ben mij toen steeds meer gaan interesseren voor het vak van coach. In 2006 ben ik gestart met een tweejarige opleiding aan de Academie voor coaching en in 2007 met mijn eigen praktijk. In mei 2010 had ik de eerste kennismaking met wandel/natuurcoaching en was ik eigenlijk meteen verkocht. Daarna ben ik gestart met de opleiding voor wandel/natuurcoach en ga nu regelmatig met mensen op pad. Ik doe ook nog steeds projecten voor de overheid en heb veel ervaring met de mens in de hectische en steeds veranderende werkomgeving.
Ik ben aangesloten bij het NOLOC (vereniging voor loopbaan professionals).