De wandelcoach


De wandelcoach helpt je bij het stellen van je doelen en de weg er naar toe om ze te bereiken. Een nieuwe stap in je loopbaan, een conflict met een leidinggevende, zicht krijgen op de kwaliteiten etc. Dit zijn allemaal vraagstukken waar een coach je bij kan helpen. De wandelcoach betrekt hierbij de elementen uit de omgeving om beweging te krijgen in jouw proces.

Spiegeling van de omgeving
Het is meer dan wandelen alleen: je komt tal van metaforen tegen die iets over jezelf vertellen, de natuur werkt daarbij als spiegel van processen die zich in jezelf en jouw leven afspelen. Tijdens de wandeling worden deze elementen actief in het gesprek betrokken. Als je mag kiezen welke weg zou je dan inslaan: het gebaande pad, of ga je dwars door het veld? Beschrijf je huidige situatie eens aan de hand van je omgeving: is dat dan die grote sterke eik of die bramenstruik die je op je pad tegenkomt? Door het betrekken van elementen uit de omgeving wordt het een stuk eenvoudiger om met meer afstand naar je eigen vraag of probleem te kijken.

Ontspannen sfeer
Clienten ervaren het buiten gecoacht worden als zeer prettig: de ontspannen sfeer, de ruimte en de nieuwe inzichten die je vanuit de natuur aangereikt krijgt.